Job Openings

Want to be a part of the Spica Team?

We are always happy to receive applications towards vacant positions or unsolicited.

It is important, if you are interested in being a part of our team, that you fill out your application in the correct job-links below, so that we may process your application correctly.

You can see our job openings here below:

Morten er under uddannelse som elektriker med fokus på grøn energi. Dette gør Morten til et helt perfekt match for os hos Spica.

Tilbage i februar 2020 startede Morten sin uddannelse hos Spica som lærling.

Når Morten er på værkstedet i Silkeborg, er meningen, at han skal få en god praktisk erfaring indenfor sit felt; vind- og grøn energi.

Nogle af de opgaver, Morten allerede har fået erfaring med og haft fingrene i hos os er: 3D-tegning, PPC- og PPA-vægge, testvægge, lodning af komponenter samt produktion af Spica Retrofit Controllere.

Klatrede i de norske vindmøller

Som en del af sin uddannelse og læretid hos Spica, tog Morten til Norge i juni 2022. Til at starte med, skulle han hjælpe med tjek og vedligehold af vindmøllerne i tre uger. Han endte dog med at bruge seks uger i Norge i stedet. Fordi han havde lyst. Morten siger:

“Jeg er glad for at få muligheden for at få endnu mere erfaring.”

Nogle af de opgaver, Morten havde i Norge inkluderede anti-icing af vindmøllernes vinger samt at lave visuelle tjek af møllerne – herunder oliespild, forkert montering m.v. Morten skiftede desuden gearkasse i en mølle og lavede olieprøver fra den.

Spica Technology er afhængig af engagerede medarbejdere

I arbejdet med vindmølleteknologi er Spica afhængige af engagerede medarbejdere, og derfor forsøger vi at gøre hvad vi kan, for at støtte og engagere medarbejdernes personlige og professionelle udvikling. CEO, Benny Thomsen siger:

”Vi er bare glade for at have en engageret lærling som Morten her hos Spica. Han ønskede selv at forlænge sit ophold i Norge. Så det lod vi ham selvfølgelig gøre.”

Afsluttende eksamen i foråret 2023

Lige nu er Morten i gang med et ud af fire skolemoduler. Hvert modul varer fire uger. Imellem skoleopholdene vil Morten være at finde på værkstedet her hos Spica, hvor han vil fortsætte sin praktiske læren som elektriker med fokus på grøn energi. Hans endelige eksamen er i foråret 2023.

Drømmer du også om en elektrikerkarriere indenfor vindenergi?

Vi søger lige nu en industrielektrikerlærling.